#31 En råeffektiv innovatör

Kursen lär dig elda, välja temperatur, stöpa, jäsa, kavla, nagga, grädda och provsmaka! Du hittar vår bagarstuga utanför Vilhelmina i Västerbotten. Här finns även CAFE´VAAJMOE där du kan köpa våra bröd och fika eller äta. Dessutom myggfritt!”

Under 7 årstid har Bageri Vojmån och CAFE´VAAJMOE etablerats, en livslång dröm som nu är verklighet. De kunskaper i bakning hon tillskansat sig under mer än 50 årstid med ett mer än 100 år gammalt recept som delats i 5 generationer, har nu gett ett resultat. Ett naturskönt, tyst besöksmål som inte är klart, utan hela tiden utvecklas!

 

Närmast i tiden är det öppet helgen första advent 202028-29 för glögg och skinkmacka, kanske medskoterleden öppen!

 

Du når Bageriet och Annika via hemsida www.naturligtvis.se Facebook Bageri Vojmån samt GoogleBusiness Bageri Vojmån

 

Om gästen

Annika Colllen är en idéspruta, en innovatör och en entreprenör som genom livet drivit och utvecklat ett flertal innovationer.